Bästa maten till barnkalaset

Att anordna barnkalas är väldigt roligt. Barn är ofta mycket tacksamma små människor och därför behöver kalasen sällan innehålla mer än en god tårta, fiskedamm och lekar.

När det kommer till mat är barn dock sällan lika tacksamma och faktiskt ganska kräsna av sig. Därför kommer du inte kunna bjuda på vilken typ av mat som helst – förutsatt att du vill att alla barn ska äta och bli nöjda. Här nedan har vi därför listat några utmärkta maträtter som du kan ha på barnkalaset och som med fördel kan avslutas med tårta eller sötsaker som dessert.

3 perfekta maträtter till barnkalaset

Vet du inte vad du ska bjuda på till barnkalaset? Oroa dig inte! Vi har listan på maträtter som går hem hos de allra flesta och där du med fördel kan spara resterna till familjens egna middagar framöver.

  • Korv med bröd – Kostar lite, väldigt enkelt att förbereda och mat som alla barn gillar. Här kan du dessutom välja vegetarisk eller vegansk korv.
  • Tacos – Det kommer bli lite kladdigt, men du kan vara säker på att alla barn gillar maten. Låt barnen själva få välja grönsaker så blir det ännu bättre.
  • Hamburgare med bröd – Lika enkelt och gott som korv med bröd. Välj ut några enstaka ingredienser och skippa lyxiga dressingar.